Opis
Rastlinski glicerin je vsestranska kozmetična sestavina, ki se predvsem kot učinkovit vlažilec dodaja številnim različnim kozmetičnim izdelkom.
Je brez barve in vonja.
Uporablja se v kozmetični industriji kot sredstvo za izboljšanje gladkosti, kar omogoča mazanje. Glicerin je vlažilec, ki s svojo sposobnostjo privlači vodo iz okolja in spodnjih plasti kože (usnjice) ter tako poveča količino vode v površinskih plasteh kože.
Neto količina: 100 ml





